Yoga For Kids

WAT ….VOOR WIE…. WAAROM……….
Overduidelijk dat kinderen ook rust willen! In hun hoofd en in hun lichaam. Bij Yogamazing zijn max. 6 kinderen per groepje. In de leeftijden categorie van 4 tot 8 jaar of van 8 tot 12 jaar.
Hier kom je om te groeien, zowel door je lichaam te strekken, je ruggengraat sterker te maken, je evenwicht en of balans te vinden maar ook om te ontwikkelen. Het is erg belangrijk voor kinderen om er een eigen “natuurlijke” mening op na te houden. Gegroeid uit een eigen gevoel.
Als je leert om je zelfzeker te voelen, dan ben je in staat om “eigen” keuzes te maken, je leert goed zorg dragen voor je lichaam, (merkt het verschil als je te lang naar tv kijkt, merkt het verschil als je teveel suiker eet, ook dat is Yoga. Daardoor worden contacten soepeler doordat veel prikkels herkend worden kan men betere keuzes maken. Je voelt je fitter. na een appel eten in plaats van een koekje, je mond plakt niet na van water in plaats van frisdrank, kleine dagelijkse dingen die op zeer jonge leeftijd een verslavende bodem leggen voor later.(Los van allerlei prikkels door telefoons, tablet, televisie of spelletjes waardoor ze niet meer zelfstandig hoeven na te denken. In yoga ben je aangewezen op jezelf en op je ademhaling. Kinder yogalessen duren een uurtje. Dat is ruim voldoende, om beweging en ontspanning met elkaar te combineren. Daarbij komt nog dat in elke yoga les een “boodschap” c.q. thema wordt meegegeven.
Kortom Yoga is een cadeautje voor jezelf of voor een ander!
Kinderyoga is ook een idee voor een verjaardagsfeestje. Het brengt harmonie en eenheid in de groep.
Kinderyogalessen kosten 5 euro.
Verjaardagsfeestje inclusief biologische hapjes en drankjes 10 euro duur ong. 2 uur.